+36 30/664 6681 facebook.com/poliprofil

Árnyékolástechnikai termékek

Az árnyékolástechnikai termékek széles skálája megtalálható cégünk kínálatában. Korszerű megoldásaink segítségével a belső terek komfortérzete nagyban fokozható. Legyen szó fényzárásról, vagy az időjárás viszontagságaival szembeni védelemről, termékeink között bárki megtalálhatja az elképzeléseinek leginkább megfelelőt.

Redőnyeink tompítják a környezeti zajokat, védenek a napsugárzástól. Termékpalettánkon minden redőnytípus megtalálható különféle színekben és működtetési lehetőségekkel, melyek bemutatótermünkben meg is tekinthetőek.

Az árnyékolástechnikai termékcsalád egyik legmodernebb, a lakótérbe, vagy irodába beszűrődő fény csökkentésére, vagy kizárására szintén kiválóan alkalmas tagja a zsalúzia, mely számos RAL színben, több fajta működtetési lehetőséggel elérhető vásárlóink számára.

A külső árnyékolók egyik legelterjedtebb típusa, a napellenző széles anyagválasztékkal szintén fellelhető a cégünk által forgalmazott termékek között.

Az árnyékolás és fényzárás elegáns módja a beltéri roletta felszerelése. Kínálatunkban megtalálható 7 különböző anyagtípus mellett különféle technikai megoldás. Különleges választás lehet a sávroló, vagy a szalagfüggöny is.

Vidám, vagy elegáns, de mindenképpen igen mutatós kiegészítője ablakainknak a színes, vagy mintás beltéri reluxa. A jól ismert termék közel 50 különböző lamellával rendelhető.

Otthonaink kényelmének fontos kiegészítői a rovarhálók, melyek távol tartják a nem kívánatos vérszívókat belső tereinktől. Különféle, a nyílászárók típusaihoz illeszkedő megoldásokat kínálunk Ügyfeleink számára a fix keretes rovarhálóktól kezdődően egészen a speciális, elhúzható rovarhálóajtókkal bezárólag.

Redőnyök

Kínálatunkban a vásárlói igényekhez illeszkedve megtalálható minden redőnytípus. Az egyszerűbb, de magas minőséget képviselő műanyag lamellás redőnyök főként fehér színben kerülnek forgalomba, míg az alumínium típusok tokjai és lefutói a fehér mellett aranytölgy színre fóliázva, vagy bármely kívánság szerinti RAL színben elérhetőek. A kiváló minőségű, habbal töltött alumínium lamellák színválasztéka igen széleskörű, a színskála bemutatótermünkben megtekinthető. Működtetés tekintetében a gurtnival szerelt alapkivitel mellett a kurblis, vagy elektromos meghajtás, illetve a távvezérlés is lehetséges.

Külső lindab tokos műanyag redőny: lindab lemez tok, alumínium oldalpofa, acél henger, műanyag lefutósín gumitömítéssel, műanyag lamella

Külső alumínium tokos műanyag redőny: gyári alumínium tok, alumínium lefutósín gumitömítéssel, fémtengely, műanyag lamella

Külsőtokos alumínium redőny: komplett alumínium redőny zárt tokkal, alumínium lefutósín gumitömítéssel, alumínium lamella habbal töltve

Vakolható lindab külsőtokos redőny: fóliázott lindab lemez tok, alumínium oldalpofa, fém henger, műanyag lefutósín, műanyag lamella

Vakolható alumínium külsőtokos műanyag redőny: alumínium tok, fém henger, alumínium lefutósín gumitömítéssel, műanyag lamella

Vakolható külsőtokos alumínium redőny: gyári alumínium tok, alumínium lefutósín gumitömítéssel, alumínium lamella habbal töltve

Kömmerling típusú föléépített redőny műanyag lamellával

Zsalúzia

Az időjárásnak ellenálló, napsugárzástól védelmet nyújtó kültéri reluxa motoros működtetéssel, sínes, vagy sodronyos kialakítással rendelhető 11 féle RAL színben.

Gyártási mérethatára igen magas, akár a 4 méteres szélesség és magasság is elérhető. A zsalúzia anyaga minden esetben alumínium; választható védőlemezzel ellátott kivitelben, vagy egy előre, kőműves által kialakított fogadónyílásba is felfuttatható.

Három különböző lamella-forma rendelhető:

  • C-80: peremezett (szélálló), billenthető, íves kialakítású (sínes és sodronyos működtetéshez is)
  • Z-90: peremezett, billenthető, a „z” forma fokozza a palást merevségét, nagyon jó záródást biztosít, (sínes működtetéshez)
  • S-90: peremezett, billenthető, formája fokozza a palást merevségét, nagyon jó záródás érhető el (sínes működtetéshez)

Napellenző

A külső árnyékolók egyik legelterjedtebb formája, a különféle mintázatú ponyva felhasználásával rendelhető karos napellenző védelmet biztosít a tűző napfény és akár az enyhén szitáló eső ellen is. A számos választható szövet egyedivé, karakteressé varázsolja a lakások, házak megjelenését.

Napellenzőink széles gyárthatósági méretskálával rendelkeznek, a kisebb szélességi méretektől kiindulva egészen a 10 méteres szélességig és akár 3,5 méteres kinyúlásig megvalósíthatóak. Az erős karok száma a szélesség és kinyúlás növekedésével változik: 2, 3, illetve 4 kar felszerelése lehet szükséges.

Napellenzőinket kínáljuk motoros kivitelben is, akár távműködtetéssel, emellett lehetőség nyílik alumínium védőtok, vagy szélérzékelő szerelésére is.

Roletta, sávroló, szalagfüggöny, reluxa

A beltéri árnyékolók egyik legkifinomultabb változata a roletta.

Termékeink között megtalálhatóak a tokozattal rendelkező és tokozat nélküli roletták ugyanúgy, mint a tetőtéri roletták. Lehetőség nyílik rugós és gyöngyös működtetésre is.

Gyártási mérethatára a 182 cm-es szélesség és 240 cm-es magasság.

Számos textília, napháló és fólia szerepel kínálatunkban, melyek közt a fényáteresztő és teljesen fényzáró változat is megtalálható.

A sávroló választása kiváló megoldást jelent otthonok, irodahelyiségek esztétikus belső árnyékolására. A textilek különleges kialakításában sötétítő és fényáteresztő csíkokat találunk, az egymást követő sűrű szövésű és fényáteresztő sávok segítségével könnyen szabályozhatjuk a beáramló fény mértékét. A sávroló fehér mellett rendelhető RAL színű tokkal, kézi működtetése gyöngylánccal történik.

Lakóterek, vagy irodák praktikus árnyékolója a szalagfüggöny, amely kiválóan helyettesíti a hagyományos, illetve sötétítő függönyöket is. Könnyen kezelhető termék, melyhez egy alumínium karnis tartozik. Különféle textíliákból, színekből és mintákból választhatnak vásárlóink.

Hagyományos, az egyik legelterjedtebb megoldás a beltéri árnyékolás palettáján a reluxa. Könnyen kezelhető, mégis tartós árnyékolástechnikai termék, mely közel 50 színben, vagy mintázattal rendelhető. A reluxa működésének lényege, hogy a lakótérbe beszűrődő fény mértékét könnyen szabályozhatjuk szükségleteink szerint.

Rovarháló

Fix keretes rovarháló: A nem kívánatos rovarok lakótérbe való bejutásának elkerülésére szolgáló praktikus és takarékos megoldás. Műnyag és alumínium kerettel egyaránt választható erős, a környezeti hatásoknak jól ellenálló szürke színű hálóval szerelt termék, mely az egyszerű rögzítés, eltávolíthatóság és könnyű tisztíthatóság érdekében klipszekkel kapcsolódik az ablakok tokrészéhez. A fehér színen túl az alumínium keret aranytölgy erezetű fóliával is ellátható, vagy bármely RAL színre színterezhető.

Mobil rovarháló: A mobil roló az ablakokra utólag is felszerelhető, alumínium tokkal rendelkező, abba feltekeredő szúnyogháló típus. A fix megoldáshoz hasonlóan magas minőséget képviselő, erős szürke hálóval kerül gyártásba. A vásárlói igényeknek megfelelően ablakokra, oldalhúzós rovarhálóajtó kialakítás esetén például erkélyajtókra is alkalmazható ez a technika. Az alumínium tok és vezetősínek fehér és RAL színekben, illetve aranytölgy fólia borítással választhatóak.

Redőnydobozba épített mobil rovarháló: a mobil szúnyoghálók különféle redőnytípusokkal kombinált változata, amely esztétikus és modern megoldást kínál a rovarok elleni védelem területén. A kettős lefutósínnek köszönhetően a redőnytől függetlenül le- és felengedhető a termék, mely a fehér szín és a különféle RAL színek mellett aranytölgy fóliával is ellátható - az ablakra szerelt redőny színvilágához tökéletesen illeszthető.

Nyitható rovarhálóajtó: A rovarhálóajtók egyszerűbb, az elhúzható ajtótípusokhoz viszonyítva takarékosabb formája, mely azonban csak egyszárnyú ajtók esetében rögzíthető. Alumínium kerettel rendelkezik, ebbe a keretbe erősítik a gyártás során a masszív hálóanyagot. Aranytölgy fóliával, RAL színekben és fehér színben rendelhető.