+36 30/664 6681 facebook.com/poliprofil

Műanyag nyílászárók

A Kömmerling Classic magas minőséget képviselő, német profilrendszer, 70 mm-es beépítési mélységgel, 5 légkamrával a jelen piaci trendekhez igazodik, azonban mégis a hagyományos műanyag ablakoknál megszokott külalak jellemzi, bármilyen homlokzati stílushoz kiválóan illeszkedik.

A profil hőszigetelése tekintetében az Uf=1,3 W/m2K érték érhető el, a nyílászárók alapáron Ug=1,0 W/m2K, kétrétegű (4-16-4 mm -es, Low-E bevonattal bíró, Argon gázzal töltött, fokozottan hőszigetelő) üveggel kerülnek forgalomba – emellett az egyre gyakoribb, hőszigetelés tekintetében kedvezőbb értéket mutató háromrétegű üvegezéssel is elérhetőek.

A termék Roto, gombafejes, biztonsági vasalattal szerelt, a tok- és a szárnyprofil horganyzott acél merevítéssel erősített; az ablakok alapáron hibásműködés-gátlóval és résszellőzővel készülnek. A profil 2 oldalon kaucsuk tömítéssel rendelkezik a kiváló záródás érdekében.

Az ablakok és ajtók a fehér alapszín mellett számos faerezetű, illetve homogén színezett fóliával elláthatóak akár mindkét oldalon, így a legváltozatosabb vásárlói igények is megvalósíthatóakká válnak.

Az otthon kényelmét biztosítandó a termék 33 dB-es hangszigetelési értékével a környezeti zajokat jelentős mértékben csökkenti.

A Kömmerling 88 + kiváló minőségű, német profilrendszer 88 mm-es beépítési mélységgel, 6 légkamrával , amely korunk legfejlettebb építési/lakásszigetelési követelményeinek is megfelel.

A profil hőszigetelése tekintetében az Uf=1,0 W/m2K érték érhető el, a nyílászárók alapáron Ug=0,5 W/m2K, háromrétegű (4-18-4-18-4 mm -es, Low-E bevonattal bíró, Argon gázzal töltött, fokozottan hőszigetelő, melegperemes) üveggel kerülnek forgalomba.

A termék Roto, gombafejes, biztonsági vasalattal szerelt, a tok- és a szárnyprofil horganyzott acél merevítéssel erősített; az ablakok alapáron hibásműködés-gátlóval és résszellőzővel készülnek. A profil a 2 oldali kaucsuk tömítés mellett egy harmadik, középtömítéssel is rendelkezik a tökéletes záródás érdekében.

Az ablakok és ajtók a fehér alapszín mellett számos faerezetű, illetve homogén színezett fóliával elláthatóak akár mindkét oldalon; emellett a Kömmerling 88 + nyílászárók külső alumínium borítással is rendelhetőek, így a legváltozatosabb vásárlói igényekhez igazodóan bármely külső oldali RAL-színben is megvásárolhatóak.

Az otthon kényelmét biztosítandó a termék a környezeti zajokat jelentős mértékben csökkenti.